Játékszabályzat és gyik

gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan vehetek részt a Játékban?

Vásároljon bármelyik ALDI áruházban egyszerre legalább 1000 Ft értékben bármilyen Kinder® terméket április 26-a és május 9-e között, és a vásárlást igazoló blokk adatait töltse fel a weboldalunkra.

2. Milyen termékek vásárlásával vehetek részt a Játékban?

A játékban minden Kinder® temék részt vesz, ami az ALDI üzletekben kapható.

3. Kik vehetnek részt a Játékban?

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel, érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár - természetes személy, aki a Játékszabályban leírt feltételeknek megfelelően a meghatározott termékekből a meghatározott mennyiségben vásárol, és személyes adatait és a vásárlást igazoló blokk adatait feltölti a kinder.hu weboldalra.

A Játékban a Szervező, a Lebonyolító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. dolgozói és ezen személyek (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti) közeli hozzátartozói, továbbá minden olyan Játékos, aki a személyes adatok megadásakor nem a valóságnak megfelelő, személyazonosító igazolvánnyal igazolható személynevet vagy lakcímet ad meg, érvényesen nem vehet részt.

4. Feltöltöttem a kódot. Meg kell őriznem a blokkot ezután is?

Feltétlenül. A vásárlást igazoló blokk eredeti példányát 2018. augusztus 31-ig meg kell őrizni, mert a nyereményt csak ennek bemutatásával veheti át a nyertes.

5. Ugyanazon blokk adatait többször is feltölthetem?

Nem, egy blokkal egy pályázat regisztrálható. Még akkor is, ha az adott blokkon többször 1000 Ft értékű Kinder® termék szerepel. A többször feltöltött blokk automatikusan kizárásra kerül a Játékból.

6. Akkor hogyan nevezhetek többször?

A Játékosok többszöri vásárlással és több blokk adatainak feltöltésével növelhetik nyerési esélyeiket. Fontos azonban, hogy minden érvényes blokkon legalább 1000 Ft értékű Kinder® terméknek kell szerepelnie.

7. Mikor és hogyan tudom meg, hogy nyertem-e?

A napi nyeremények nyertesei az adatok feltöltése után azonnal, képernyőüzenetben és e-mailben kapnak értesítést. A Fődíj nyertese a Játék végén, 2018. május 14-én 16 óráig kap értesítést e-mailben és telefonon, amennyiben megadta a telefonszámát.

8. Hányszor nevezhetek a Játékba?

A Játék időtartama alatt korlátlan számú pályázat küldhető be, ugyanakkor egy Játékos egy adott napi vásárlásai közül, maximum 10 db blokkal vehet részt.

9. Egy blokkal hány nyereményt nyerhetek?

Egy blokkal egy nyeremény nyerhető: egy Kinder® pendrive (4 gb) vagy egy Kinder® bluetooth hangszóró vagy a Fődíj.

10. Összesen hány nyereményt nyerhetek?

Egy Játékos a nevezések számától függetlenül maximum:

 • 1 db Fődíjat
 • 3 db Kinder® bluetooth hangszórót
 • 5 db 4 GB-os Kinder® pendrive-ot

nyerhet.

A fődíj sorsoláson azok a pályázatok vesznek részt, amelyek tárgynyereményt nem nyertek.

11. Hogyan történik a sorsolás?

Minden Kinder® pendrive (4 gb) vagy Kinder® bluetooth hangszóró esetében a Játék kezdete előtt kisorsoltunk egy nyerő időpontot. A nyerő időpontok 2018. április 26. 00:00:00 óra és május 09. és 23:59:59 óra közé esnek. Az adott időpontban, vagy azt követően az első érvényes Pályázatot beküldő Játékos nyeri meg az adott nyereményt.

A fődíj sorsolásra 2018. május 14-én 14 órakor kerül sor. A fődíj sorsoláson azok a pályázatok vesznek részt, amelyek tárgynyereményt nem nyertek.

12. Hogyan kérhetem az adataim törlését?

 • Levélben: a Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76.) postacímére küldött nyilatkozattal, melyben kéri az adatai törlését.
 • Weboldalunkon: a www.ferrero.hu oldalon a Kapcsolat menüponton keresztül elküldött nyilatkozattal.
 • E-mailben: az info.hungary@ferrero.com e-mail címre küldött levélben.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy adatainak a Játék időtartama alatti törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel adatok hiányában a Szervező nem tudja azonosítani a Játékost.

13. A fenti válaszok között nem találtam megoldást a problémámra. Hogyan kérhetek segítséget?

Írjon nekünk a kinder50aldi@kinder.hu e-mail címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

játékszabályzat


1. A játék szervezője:


„Az 50 éves Kinder és a 10 éves ALDI közös születésnapja” elnevezéssel a Ferrero Magyarország Kft. (székhelye: 1133 Budapest, Váci út 76.), a továbbiakban „Szervező”, az ALDI áruházak vásárlói számára nyereményjátékot hirdet, a továbbiakban „Játék”. A Játék lebonyolítója a Geometry Global Hungary Kft. (székhely: 1065 Budapest, Nagymező u. 44.), az A4C Marketing Kft. (székhelye: 1092 Budapest, Bakáts tér 2.) és a DONE. Digital Kft. (székhelye: 1095 Budapest, Gát utca 21, fsz/1.) a továbbiakban „Lebonyolítók”.

2. A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultság:


A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel, érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár - természetes személy, aki

 • a Játék időtartama alatt bármely Magyarországon található ALDI áruházban egy vásárlás alkalmával legalább 1000 Ft értékben bármilyen, a Szervező Ferrero Magyarország Kft. által forgalmazott Kinder terméket (azaz olyan terméket, amelynek csomagolásán a „Kinder” márkanév szerepel) vásárol, majd
 • a https://www.kinder.com/hu/hu/aldi oldalon, a továbbiakban: „Weboldal”, előbb megadja személyes adatait, majd a vásárlását igazoló blokk/nyugta adatait (az 5. pontban részletezve), a továbbiakban: „Pályázat”

a továbbiakban fentiek együttesen „Játékos”.

A Játékban a Szervező, a Lebonyolító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. dolgozói és ezen személyek (Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontja szerinti) közeli hozzátartozói, továbbá minden olyan Játékos, aki a személyes adatok megadásakor nem a valóságnak megfelelő, személyazonosító igazolvánnyal igazolható személynevet vagy lakcímet ad meg, érvényesen nem vehet részt.

3. A Játék időtartama:


A Játék 2018. április 26. 00:00:00 órától – 2018. május 09. 23:59:59 óráig tart.
A vásárlásoknak a fenti időtartamban kell megtörténniük.
A Pályázatok beérkezésének 2018. május 09. 23:59:59 óráig kell megtörténniük.

A Játék időtartamától eltérő időben történt vásárlásokkal a Játékban nem lehet részt venni. Az ezen időszak előtt és után beérkezett Pályázatok érvénytelennek tekintendők.

A Pályázatok beérkezési időpontjának meghatározásául a Játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

4. A Játékban résztvevő termékek:


Minden, a Játék időtartalma alatt az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. üzleteiben kapható, a Ferrero Magyarország Kft. által forgalmazott minden Kinder termék (azaz olyan termék, amelynek csomagolásán a „Kinder” márkanév szerepel).

5. A Játékban való részvétel menete


Egy Játékos a fenti pontokban részletezettek szerinti vásárlásával a következő módon küldheti be Pályázatát a Játékra.

A Weboldalon megadja az alábbi adatokat:

 • teljes név (vezeték- és keresztnév)
 • saját e-mail cím
 • saját e-mail cím még egyszer
 • saját telefonszám – opcionálisan adható meg – (kizárólag a nyertesség esetén történő kommunikációban kerül felhasználásra)
 • AP kód (a nyugta utolsó sora; AP betűk után A és 8 db számjegy)
 • a vásárlásának dátuma (hónap, nap)
 • a vásárlásának időpontja (óra, perc)
 • a regisztrálási folyamat végén a Játékosnak el kell fogadnia jelen Játék játékszabályát és hozzá kell járulnia személyes adatainak az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez, és külön nyilatkoznia kell arról, hogy elmúlt 18 éves, valamint
 • opcionálisan megadhatja nevének és e-mail címének az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerinti, hírlevél kiküldéshez való hozzájárulását az adatkezelő (Ferrero Magyarország Kft.) részére.

Minden Pályázatbeküldés eredményéről képernyő- és e-mail üzenetben kap értesítést a Játékos.

Általános információk a részvételt illetően:

Egy vásárlást igazoló blokk adatai kizárólag egy érvényes Pályázatban küldhetők be.

Egy Játékos több Pályázattal is részt vehet a Játékban, amennyiben a Játék időtartama alatt többször vásárol, vásárlásonként legalább 1000 Ft értékű Kinder terméket az ALDI áruházakban, és egy-egy Pályázatban elküldi az egyes vásárlások megfelelő adatait.

A Játék szempontjából ugyanazon blokknak számít, ha azon azonos az AP kód, a vásárlás dátuma és időpontja (óra, perc). Amennyiben a Játékos olyan blokk adatait (AP kód, vásárlás dátuma és időpontja) adja meg, amely korábban már feltöltésre került, a Játékban nem vehet részt, illetve ezen blokk automatikusan kizárásra kerül a Játékból. Egy Pályázatban csak egy vásárlás adatai küldhetők be.

Ha több Pályázatot tölt fel a Játékos a Weboldalra, minden egyes alkalommal meg kell adnia az 5. pontban meghatározott összes adatot. Egy Játékos kizárólag egy e-mail címmel vehet részt a Játékban. Kizárható (akár a nyertességről történő értesítés kézhezvételét követően is) az a Játékos, aki eltérő adatokkal és/vagy egynél több e-mail címmel vagy telefonszámmal küld be Pályázatot a Játékra.

Egy e-mail cím és egy telefonszám csak egy Játékos által adható meg érvényesen.

Egy Játékos (egy e-mail cím) egy adott napi vásárlásai közül, maximum 10 db blokkal vehet részt.

A vásárlást igazoló blokk eredeti példányát 2018. augusztus 31-ig meg kell őrizni, mert nyertesség esetén az eredeti vásárlási bizonylat bemutatása szükséges.

A Szervező és Lebonyolító jogosult a Játék közben is valamennyi eredeti blokkot bekérni a Játékosoktól, melyeknek a felszólítást követően 7 naptári napon belül be kell érkeznie, vagy a Játékosnak be kell mutatnia személyesen egy, a Lebonyolítóval előzetesen egyeztetett időpontban Postai cím: A4C Marketing Kft. (1461 Budapest, PF. 71.).

A Játékban csak magánszemélyek vehetnek részt.

A Játékban csak olyan vásárlások vehetnek részt, amelyekről a vásárlás során blokk, nyugta került kiállításra.

A Pályázatbeküldést nem szükséges a vásárlás napján megtenni, azonban a sorsoláson csak a legkésőbb 2018. május 09. 23:59:59 óráig beérkezett Pályázatok vesznek részt.

6. Sorsolás


Egy Pályázattal maximum egy tárgynyeremény nyerhető meg a Játék során vagy a fődíj.

Egy Játékos több Pályázat benyújtása esetén is, a fődíjon túl, maximum 3 db Kinder bluetooth hangszórót és 5 db, egyenként 4GB méretű Kinder pendrive-ot nyerhet a Játék teljes ideje alatt.

6.1. Nyerő időpontok a tárgynyereményekért


A Játék kezdete előtt közjegyző jelenlétében, gépi sorsolással, nem nyilvánosan az A4C Marketing Kft. irodájában 1092 Budapest, Bakáts tér 2., a Kinder bluetooth hangszóró és a Kinder pendrive nyereményekhez tartozó nyerő időpontok kerülnek kisorsolásra másodperc pontossággal, 2018. április 26. 00:00:00 óra és május 09. és 23:59:59 óra között.

Az adott időpontban, vagy azt követően az első érvényes, Pályázat beküldést végrehajtó Játékos nyeri meg az adott nyereményt. Az egy időpontban érkező Pályázatok között a rendszer állítja fel automatikusan a nyertes sorrendet. Amennyiben több Játékos századmásodpercre azonos időpontban küldi be a Pályázatát, az a Játékos lesz a nyertes, akinek a Pályázatát a számítógépes szerver sorrendben elsőként dolgozza fel.

Tartaléknyertes az előre meghatározott nyerő időpont esetében, a nyerő időpont után - a 2. pontban foglalt feltételeknek megfelelő – soron következő érvényes Pályázatot beküldő Játékos.

A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha az eredeti nyertes, illetve az őt megelőző tartaléknyertes Játékos(ok) a jelen szabályzatban leírt bármely alaki, vagy személyi feltételnek nem felel(nek) meg, a megadott e-mail címen nem elérhető(ek), jogosultságát/jogusultságukat a 8. pontban meghatározott határidőben nem igazolja/igazolják vagy egyéb, jelen játékszabályzatba foglalt okból kizárásra kerül(nek).

A Pályázat beérkezési időpontját illetően a Játék szervere által rögzített időpont az irányadó.

6.2. Fődíj sorsolás


A fődíj sorsolásra 2018. május 14-én 14 órakor az A4C Marketing Kft. irodájában 1092 Budapest, Bakáts tér 2. (bejárat a Bakáts u. 5-7. felől), gépi sorsolással, közjegyző előtt, nyilvánosan kerül sor.

A sorsoláson a Játék teljes időtartama alatt beérkezett, napi nyereményt még nem nyert érvényes Pályázatok vesznek részt.
A sorsoláson csak érvényes Pályázato(ka)t beküldő Játékosok vesznek részt.

A nyertes Pályázat – név és vásárlás dátuma, időpontja – az érvényesítést követően a https://www.kinder.com/hu/hu/aldi oldalon elérhetővé válik, melyhez a Játékos a jelen Játékban való részvétellel automatikus és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja.

A fődíjra vonatkozóan 10 db tartalék nyertes kerül kisorolásra.

7. Nyeremények


A Játék teljes időtartama alatt az alábbi nyeremények nyerhetők meg:

Fődíj:
1 db 500 000 Ft értékű ALDI utazás (400 000 Ft ALDI utazási utalvány + 100 000 Ft költőpénz, amely a nyertes által megadott bankszámlaszámra kerül elutalásra) (Az utalványok kizárólag 2020. december 31-ig használhatók fel, az ALDI UTAZÁS utazási feltételei szerint. Az utalvány korlátozás és megkötés nélkül bármilyen aldi-utazas.hu oldalon megtalálható útra, ajánlatra beváltható. Amennyiben a választott utazás vagy ajánlat meghaladja a beváltandó utazási utalványok összegét, akkor az ezen összeg feletti különbözetet a Játékost fizeti. A nyeremény 80 db 5000 forintos ALDI utazási utalvány formájában kerül átadásra, amelyből az utazást szervező készpénzt nem ad vissza. Az utalványokat több részletben is fel lehet használni a megadott határidőig.)

Tárgynyeremények:
100 db Kinder bluetooth hangszóró (Micro USB csatlakozóval)
200 db Kinder pendrive (4GB)

8. Nyeremény átadása, illetve átvétele


A Játékosok a Pályázat beküldésekor azonnali értesítést kapnak képernyő üzenetben és e-mailben a beküldés eredményéről.

A fődíj nyeremény nyertese a fődíj sorsolást követően, 2018. május 14-én 16 óráig kap értesítést a Lebonyolítótól telefonon és e-mail levélben is.

A nyeremények átadását megelőzően a Szervező a Lebonyolítón keresztül ellenőrzi a jelen játékszabályban meghatározott feltételek fennállását. A Lebonyolító a Játékos által megadott e-mail címen kéri a Játékosok nyilatkozatát, hogy valóban jogosultak a Játékban való részvételre, továbbá egyezteti a személyes adataikat és e-mailben bekéri a nyertes vásárlást igazoló blokk másolatát. Ezen adatok, nyilatkozat és blokk másolatának megküldésére a nyertes Játékosoknak a nyertességről szóló e-mail üzenet elküldésétől számított 7 naptári nap áll rendelkezésre.

Amennyiben az e-mail kiküldés a Lebonyolító számára egyértelmű módon sikertelen, vagy nem érkezik válasz e-mail a nyertes Játékostól, úgy a megadott 7 naptári napon belül, még két alkalommal emlékeztető e-mailt küld és telefonon is megkísérli elérni a nyertes Játékost.

Tárgynyeremény esetén:
A nyertes Pályázat ellenőrzésének eredményéről a Lebonyolító tájékoztatja a nyertest. Amennyiben azt megfelelőnek találta, úgy a Lebonyolító az ellenőrzés folyamán egyeztetett címre postázza a nyereményt.

Fődíj esetén:
A nyertes Pályázat ellenőrzésének eredményéről a Lebonyolító tájékoztatja a nyertest. Amennyiben azt megfelelőnek találta, úgy a Játékosnak további 7 naptári napon belül az eredeti, nyertes vásárlását igazoló blokkot is el kell postáznia a Lebonyolító postai címére, A4C Marketing Kft. (1461 Budapest, PF. 71.), vagy személyesen átadhatja a Lebonyolító képviselőjének a 1092 Budapest, Bakáts u. 5-7. címen, munkanapokon 09:30 és 16:00 óra között. A fődíj átadására személyesen, a Szervező irodájában (1033 Budapest, Váci út76.), előzetesen egyeztetett időpontban kerül sor. Amennyiben a blokk másolata az első értesítéstől számított 7 naptári napon belül, továbbá a Fődíj esetén az eredeti blokk is az ellenőrzés eredményéről történt értesítéstől számított 7 naptári napon belül nem érkezik meg Lebonyolító részére, vagy a nyertes egyéb okból nem jogosult a nyereményére (pl. nem rendelkezik magyarországi lakóhellyel vagy eltérők a Pályázatban megadott adatok az eredeti vásárlási bizonylaton szereplő adatoktól, stb.), úgy a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát és a sorrendben következő tartaléknyertes válik nyertessé és kap kiértesítést a nyertessé válásáról. A tartaléknyertes is a fent leírtak szerint kerül kiértesítésre.

A fenti határidők mindegyike jogvesztő, azaz azok bármelyikének nem teljesülése esetén a nyertes elveszti a nyereményre való jogosultságát.

A nyertes és a tartaléknyertes Játékosok kötelesek együttműködni a Lebonyolítókkal annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező és Lebonyolítók felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

A Játékos által postai úton beküldött blokkot, illetve blokkokat a Szervező, illetve Szervező megbízottjai nem őrzik meg és nem is juttatják vissza a Játékosnak. A blokk vagy blokkok elküldésével és Lebonyolító részére határidőben történő megérkezésével kapcsolatos felelősség a Játékost terheli.

Amennyiben a nyertes Játékos a postai úton megküldött nyereményét az egyszeri kézbesítést követően nem veszi át, azt a továbbiakban a Szervezőtől nem követelheti.

A beküldött személyi adatok, blokkok érvényességével kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező döntése az irányadó.

A nyeremények átvétele csak abban az esetben történhet meg, amennyiben a nyertes előzetesen megküldte a nyertes eredeti blokk másolatát, fődíj esetén a nyertes eredeti blokkot is, annak érvényességét a Lebonyolító a Szervező jóváhagyásával visszaigazolta, valamint személyazonosságát érvényes hivatalos fényképes okmányokkal igazolta.

A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a hibás vagy nem valós Pályázatokat küldő, nem szabályosan, nem a Játék szellemével összeegyeztethető módon, illetve nem a megengedett eszközökkel résztvevő, és így a maga számára jogtalan előnyöket szerző (például több e-mail címmel, telefonszámmal vesz részt a Játékban, csapatban játszik stb.) Játékosokat időszakosan vagy véglegesen kitiltsa a Játékból, továbbá számukra a nyeremény átadását megtagadni jogosult. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható.

Amennyiben a Játék időtartama alatt nem érkezik megfelelő számú érvényes Pályázat (akár az utolsó nyerő időpontokat követően) úgy a Szervező fenntartja a jogot, hogy az eredetileg meghirdetett nyereményeknél kevesebbet adjon át.

A nem eredeti, megrongált, sérült, rosszul olvasható ALDI bizonylattal nem lehet részt venni a Játékban és az ezzel pályázó Játékos utólagosan kizárásra kerül. A blokkon egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie a Pályázatban megadott adatok mindegyikének.

Amennyiben a nyertes személyét illetően vita keletkezik, úgy a nyeremény eljuttatásának kérdésében, illetve a nyertes személyének meghatározásában a Szervező döntése végleges és nem vitatható.

A tárgynyereményeket a Lebonyolító postai úton juttatja el a nyertesek részére.

9. Adók és közterhek


A nyereményekkel kapcsolatos bármely esetlegesen felmerülő egyéb adó és járulék megfizetését Szervező vállalja.

A nyeremény átvételével és használatával járó egyéb költségek a nyertest terhelik.

A nyeremény átvételét követően a nyertes további követelést a Szervező felé nem támaszthat.

10. Információ a Játékról


A hivatalos Játékszabály megtalálható a https://www.kinder.com/hu/hu/aldi oldalon.

A Játék ideje alatt, illetve 2018. augusztus 31-ig a Lebonyolító információs e-mail címet (kinder50aldi@kinder.hu) üzemeltet, melyen a megküldött megkeresések munkanapokon kerülnek megválaszolásra.

A Játék az akciós újságokban, árcsík kiegészítő táblán, hírlevélben, a Facebookon és a weblapokon kerül meghirdetésre. A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk.

11. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok


Az adatkezelő és a Lebonyolítók a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli.

A beérkezett Pályázatok alapján rögzítésre kerül a Játékos vezeték- és keresztneve, telefonszáma, e-mail címe, vásárlása (blokk adatai) és IP címe.

A nyertes, tartaléknyertes által beküldött, illetve bemutatott érvényes dokumentumok alapján rögzítésre kerül a nyertes neve, születési dátuma, lakcíme, kiszállítási címe, valamint a nyeremény átadásához, a kapcsolattartáshoz, valamint az esetleges adók, más közterhek Szervező általi megfizetéséhez kapcsolódó esetleges további adatok.

A beérkezett Pályázatok alapján szerzett adatok, információk bizalmasak, azokat az adatfeldolgozást végző alvállalkozó cégek, Geometry Global Hungary Kft. (székhely: 1065 Budapest, Nagymező u. 44.), az A4C Marketing Kft. (székhelye: 1092 Budapest, Bakáts tér 2.), a DONE. Digital Kft. (székhelye: 1095 Budapest, Gát utca 21, fsz/1.) és Hidden Design Kft. (székhelye: 1095 Budapest, Gát utca 21, fsz/1.) dolgozzák fel, illetve a nyertesekre vonatkozóan a postázáshoz szükséges adatokhoz a Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) is hozzáfér.

Jelen Játék adatkezelője az Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76.). A Játékban résztvevő Játékosok a Pályázat benyújtása során megadott hozzájárulásukkal tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy:

a, az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés az adat átadásával megadott önkéntes hozzájárulásuk alapján történik, a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel, a Pályázat(ok) beküldésével, illetve a személyes adatok önkéntes megadásával adja meg,

b, adatkezelő a Játékosok személyi adatait és személyes jellegű információit díjmentesen használja fel a Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára, a nyertes Játékos nevét és vásárlásának időpontját nyilvánosságra hozhatja a Játék oldalán legkésőbb 2018. augusztus 31-ig,

c, minden további, a Játékban történő részvétel során megszerzett személyes adatot az adatkezelő és Lebonyolítók a Játék lezárását és a nyeremények átadását követően, de legkésőbb 2018. augusztus 31-ig megsemmisítenek, azok marketing célokra nem kerülnek felhasználásra, kivéve azon Játékosok esetén, akik a Weboldalon megadják a marketing célú hozzájárulásukat, és így beleegyezésüket adják ahhoz, hogy: a regisztráció során, önkéntes módon az általa megadott nevet és e-mail címet marketing célú felhasználásra és hírlevelek eljuttatása céljából engedélyezi az Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76.) számára a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-nak és a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően. A Játék során megszerzett további személyes adatok csak a Játék lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra és a Játék befejezését követően megsemmisítésre kerülnek. Az adatkezelő és a Szervező a nyertes Pályázat beküldésekor megadott adatait, valamint a nyeremény kisorsolásával és átvételével kapcsolatos adatokat 2026. december 31-ig őrzi meg.

A marketing célú hozzájárulást megadók esetében az adatkezelő a Játékosok név, e-mail cím adatait addig kezeli, míg az adatkezelés célja megszűnik, vagy az adatalany az adatkezelőhöz címzetten a megadott hozzájárulását vissza nem vonja, vagy maximum a regisztrációtól számított 5 évig.

A Játékos az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Info. tv.) meghatározott módon és esetekben a Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 76.) postacímére küldött nyilatkozattal, vagy info centerében, vagy a www.ferrero.hu honlap Kapcsolat menüpontjában tett írásbeli nyilatkozattal tiltakozhat az adatkezeléssel, illetőleg a hírlevél küldéssel szemben, illetőleg a borítékon „Kinder50 ALDI nyereményjáték - adatvédelmi kérelem” megjelöléssel, kérelmezheti személyes adatainak törlését, helyesbítését, zárolását, illetőleg a kezelt személyes adatairól az Info. törvényben foglaltaknak megfelelően tájékoztatást kérhet.
Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Ferrero Magyarország Kft. szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogokat és a jogorvoslati lehetőség szabályait az Info törvény tartalmazza, amely szerint a Játékos kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, valamint azok kezeléséről szóló tájékoztatást, továbbá jogorvoslatért bírósághoz fordulhat. Azok a Játékosok, akik töröltetni vagy módosítani kívánják adataikat az adatbázisban, ezt korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen kérhetik a Játék ideje alatt az kinder50aldi@kinder.hu e-mail címen, adattörlés tárggyal. A Játékos tudomásul veszi, hogy adatainak a Játék időtartama alatti törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Az adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

A Játék webszervere cookie-kat használ.

A Játékos az Info. tv. valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat.

A Lebonyolító a jelen Játékszabály szerinti adatkezelést Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz bejelentette. Adatnyilvántartási azonosítószám: NAIH - 144305/2018.

12. Egyebek


A hirdetésekben a nyeremények képei csak illusztrációk. A Játék kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási/elírási hibákért sem a Szervező, sem a Lebonyolítók, sem alvállalkozóik nem vállalnak felelősséget.

A Játékban vállalkozások, cégek nem vehetnek részt!

A nyeremények készpénzre át nem válthatóak és át nem ruházhatóak.
Az előírttól eltérő formátumú Pályázatok és vásárlási bizonylatok elbírálásának jogát a Szervező fenntartja.

A Játék levelező szervere által elküldött valamennyi e-mail üzenetet kézbesítettnek kell tekinteni.

A Szervező és a Játék lebonyolításában résztvevő cégek a nyeremény tekintetében minőségi felelősséget nem vállalnak, a nyertes ilyen igényét a vonatkozó jogszabályi keretek között a nyeremény forgalmazójával szemben érvényesítheti.

A Játékban a Játékosnak olyan e-mail címet és telefonszámot kell használnia, illetve megadnia, amin a Játék ideje alatt értesíthető nyertességéről, és a nyeremény átvétele érdekében szükséges további teendőiről. Ezen felelősség a Játékosé, ebből fakadó problémákért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A Szervező nem ajánlja a Játékban való részvételt harmadik személy által tulajdonolt telefonszám és e-mail cím megadásával. Amennyiben nem saját maga által regisztrált, tulajdonolt telefonszámot vagy e-mail címet vesz igénybe a Játékos, a Játék kezdete előtt kérje a jogosult hozzájárulását. A Játékkal kapcsolatos telefon és e-mail használat jogosultságából fakadó esetleges károkkal vagy vitákkal kapcsolatban Szervező, valamint a megbízásából eljáró ügynökség mindennemű felelősségét teljes mértékben kizárja. A Játékos által szolgáltatott valótlan, hiányos, megtévesztő, illetve téves adatokból származó esetleges károkért vagy jogvitákért a Szervezőt, valamint Lebonyolítókat semminemű felelősség nem terheli.

A részvételi szabályok bárminemű megsértése – akár a nyeremény átvételét követően is – a Játékból való kizárás következményét és esetleges jogi lépések megtételét vonja maga után. A Játékszabály megszegésével a Szervezőnek okozott kárért a Játékos teljes körű felelősséget vállal. A Szervező döntése a kizárás kérdésében végleges és az nem vitatható. Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen (pl. számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali hatállyal kizárja a Játékból.

Ha a Játékos a regisztrációja vagy a Pályázat beküldése közben bezárja a böngésző ablakot vagy, ha a kapcsolat (bármely okból) megszakad a kiszolgáló webhelyével, abban az esetben az adatok elvesztéséért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

Szervező és Lebonyolítók kizárják a felelősségüket a Weboldal rajtuk kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a Weboldal nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesznek minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárják, illetve megszüntessék.

A Szervező és a Lebonyolítók kizárják a felelősségüket minden, a Weboldalt, online felületeket, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére. Tehát amennyiben a Weboldalt, illetve a szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

Szervező és Lebonyolítók semmilyen felelősséget nem vállalnak, illetve mindennemű kártérítési igényt kizárnak a Pályázat beküldésével kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai hibákért (hardware- vagy software-hibák, lassú számítógép vagy internetkapcsolat/elérhetőség, internet szolgáltatók hibája, szerver-, vagy szolgáltatói hiba, az internetes oldal bármely okból történő részbeni vagy teljes elérhetetlensége, hálózati túlterheltség, engedély nélküli emberi vagy nem emberi beavatkozás a Játékba, így különösen, de nem kizárólagosan jogosulatlan hamisítás, számítógép-kalózkodás, lopás, vírus) továbbá kizárnak minden kártalanítási, kártérítési igényt a Játék során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A weboldal optimális élményt asztali gépeken Google Chrome (56+ verzió), Mozilla Firefox (51+ verzió), Apple Safari (11+ verzió), Edge (16+ verzió) és Internet Explorer (11+ verzió) böngészőkben nyújt. A weboldal használatához minden esetben engedélyezni kell a böngészőben a JavaScript futtatását. A weboldal használata mobil eszközökön Google Chrome (61+ verzió) vagy Apple Safari (10.3+ verzió) böngészőkkel javasolt.

A postai kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés/szállítás során (pl. a nyertes blokk/nyugta beküldésekor) keletkezett károkért és esetleges megsemmisülésért a Szervező és Lebonyolítók nem vállalnak felelősséget.

A Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben szükségesnek ítéli meg. A módosításokról a Játékosok a Weboldalon értesülhetnek.

Szervező, Lebonyolító a változás jogát fenntartja.

Budapest, 2018. április 26.

Szervező